Historik

Leila Nyström drabbades av en kronisk sjukdom 1998 och lade efter flera år med kronisk smärta om sin kost med ett fantastiskt resultat. Intresset för kost, hälsa och matens inverkan på kroppen var därmed väckt. 2006 lämnade hon jobbet inom näringslivet för att satsa helhjärtat på att inspirera människor till ett hälsosamt och friskt liv under konceptet PowerCenter med gym och personlig träning i Uppsala.

 

Medarbetare

Socialt

Ord från våra kunder

“Jag heter Marika och det här är en berättelse om min vikt- och träningsresa. Det här är tänkt att inspirera dig. Det här var jag för ett drygt halvår sedan – kraftigt överviktig (jodå, jag hann gå upp lite till också), orkeslös och trött på mig själv. Vid nyår (såklart), när jag gått upp ytterligare fyra kilo över julen, fick jag nog…” Läs mer!

Marika Rosengren
Carola-gym-uppsala
“Sedan jag har lagt om min kost känner jag inte längre något sug efter sötsaker, chips eller annat att stoppa i munnen. Tidigare hade jag ofta ett sug på att äta något, vad som helst som fanns i kylskåpet. Kunde komma in i “hetsätningsdagar” där jag åt något varje timme på em och kvällen, fanns liksom inget stopp. När jag skulle börja min koständring så…” Läs mer!
Carola Ekman

“Det är många ställen jag har tränat på under årens lopp, på egen hand och ihop med olika
PT´s. Efter fotoperationen denna termin, har min kropp tagit stryk pga. felbelastning, när jag återbörjade försöka gå. Jag bestämde mig för att prova träna ihop med Sofia som är PT på PowerCenter, där jag har tränat i ett par år och fullständigt älskar stället…” Läs mer!

Camelia Hagfeldt