Yoga hösten 2017 – kurser för nybörjare/fortsättning i Uppsala

 

PROVA PÅ KLASSER INNAN START – LÄS MER HÄR

LÄS VAD TIDIGARE KURSDELTAGARE TYCKT OM KURSEN – LÄS MER HÄR

NYBÖRJARKURSER 2 st 8 veckor

Välkommen att delta i våra kurser som är 8 veckor långa. Vi har små grupper med möjlighet till individuell assistering för din bästa upplevelse på mattan.

Under kursens gång kommer du få möjlighet att upptäcka Hathayoga – en dynamisk yogaform som kan utmana både fysiskt och psykiskt.
Tillsammans under 8 veckor kommer vi att gå igenom solhälsningarna, bygga styrka och rörlighet samt lära oss bli mer medvetna i vår andning.
Det spelar ingen roll om du är gammal eller ung, smidig eller stel – yogan finns till för alla och modifikation är alltid möjligt! Yogan ger oss så många verktyg att arbeta med oss själva, inifrån och ut. Vi lär oss tålamod, blir smidigare och förhoppningsvis också mer ödmjuka inför våra medmänniskor.
Jag ser fram emot att träffa dig.

Du kan delta i kurserna utan att vara eller bli medlem.

Dag och tid Nybörjare;

Måndagar 8 ggr kl 17.30-18.45   start 4/9 2017 och/eller

Torsdagar 8 ggr kl 18.00-19.00 start 7/9

Lärare; Leila Nyström  – läs mer här

Du kan gå bara måndagar eller bara torsdagar eller båda – vi rekommenderar att du går minst 2 ggr per vecka för att verkligen känna effekterna av yogan. Om inte båda tiderna för nybörjare passar dig kan du gå någon av fortsättningskurserna se info nedan, som kommer att gå bra även för nybörjare.

FORTSÄTTNINGSKURS  8 veckor – passar dig som provat yoga och känner till (obs att du inte behöver ha perfekt teknik) de vanliga positionerna som hunden och solhälsningar mfl. och som vill hitta djupare in i dessa samt lära dig mer om yoga samt för dig som gått kurserna här under våren.

Onsdagar kl 18.30-19.45    start 6/9       Hatha/Vinyasa

Lärare; Leila Nyström

NYHET – YOGA FÖR DIG SOM TRÄNAR 8 veckor – ingen erfarenhet behövs;

Tisdagar kl 17.30-18.30 start 5/9

Lärare; Leila Nyström

Vi arbetar igenom kroppen med extra fokus på de delar av kroppen som ansträngs vid tex löpning, styrketräning, cykling osv. Ett enkelt men effektivt rörlighetspass som kommer få dig att minska ev. värk och problem i rörelseappareten vid fysisk aktivitet eller för att förebygga detsamma.

PRISER 8 veckor

1 ggr/vecka  – 1195 kr              medlem 995 kr

2 ggr/vecka –  2160 kr            medlem 1895 kr

3 ggr/vecka – 2880 kr            medlem  2500 kr

Yoga hur mycket du vill (ej kurser) se våra öppna klasser här

Anmälan är bindande. OBS begränsat antal platser så boka din plats så snart som möjligt genom att skicka ditt namn, adress och telefonnr via formuläret nedan.

Har du frågor är du välkommen att ringa på 018-121 121 eller skicka ett mail till leila@powercenter.se eller använd formuläret nedan.

Läs mer om vår yoga i värme här

VÄLKOMNA!
_________________________________________________________________________
 

Your Name (required)

Your Email (required)

Subject

Your Message