18/01 - Christoffer Stalén Bardaxis

Behöver du hjälp att gå ner i vikt, öka i muskelmassa, förbättra din kondition och allmänna välstånd eller hjälp med att komma igång efter ett långt tränings uppehåll, då är jag rätt person att vända sig till.

Jag designar ett kost och träningsschema som är skräddarsytt efter dina målsättningar. Kontinuerligt går vi igenom dina resultat och diskuterar ifall något skall ändras just för att passa dina behov och mål.

Varken hård träning eller diet behöver vara jobbigt, tvärt om, det kan berika livet på diverse olika plan och med rätt kunskap och nycklar, så kan det till och med vara otroligt lätt, roligt och bekvämt. Träningen ska passa just din livsstil och dina levnadsvanor och det kommer jag se till att den gör.

För mig är funktionell träning med olika delar som styrka, rörlighet, balans, uthållighet, koordination och stabilitet ytterst viktiga ingredienser i ett framgångsrikt träningsupplägg. Jag vill samtidigt att du ska ta fram det där lilla extra som du själv inte tror att du har inom dig.

•Internationellt licensierad personlig tränare

•Utbildad inom kost, näring & hälsa

•Bakgrund inom elitidrotten

•Mångårig erfarenhet av kostrådgivning & personlig träning

<< Tillbaka

Comments are closed.