OM POWERCENTER – GYM I UPPSALA

Bli en del av vår privata medlemssklubb!  Att kliva in i våra funktionella och ljusa lokaler i Luthagen sprider en skön känsla i kroppen. När du tar de där få stegen uppför trappan infinner sig faktiskt lätt en känsla av att komma hem. Vi som jobbar här blir glada när du dyker upp, motiverar dig och gläds med dina framsteg. Träning, kost och hälsa skall vara roligt och det kommer du att känna när du kommer till oss.

Ingen annanstans kan du hitta så mycket unika träningsformer under ett och samma tak. Vi vänder oss till dig som känner ett behov av att komma i form utan att det blir för svårt eller tar för lång tid. Enkla men effektiva pass som snabbt stärker kroppen men också pass som återhämtar dig och får dina muskler och din kropp mjuk och följsam. Utrustning och maskiner som alla kan använda.

Du behöver absolut inte vara i form för att trivas hos oss utan du kan hänga med i det mesta även om du är otränad och “ovan”.  Vi brinner lite extra för dig som är nybörjare eller som helt enkelt har annat att tänka på hela dagarna än vilka övningar du skall göra på dagens pass. För dig som vill ha en stark, rörlig och funktionell kropp som funkar i ditt vardagliga liv och för dina intressen.

Våra pass riktar sig till dig som vill öka styrkan i hela kroppen, få en bättre hållning, minska ev. värk i axlar, rygg och nacke samt kunna röra dig lätt och ledigt. Helt enkelt trivas bättre i din kropp. Det är vad vi kommer att lära dig.

Vi sätter ett stort värde i det behov av en lugn miljö som allt fler idag söker i en stressfylld tillvaro. Där du får en mental återhämtning och en frizon. Där du får vara med, och i dig själv och dina tankar. Att få befinna dig i, eller hitta harmonin i din kropp. Vi erbjuder flera typer av “Body and Mind” pass som också innebär träning och återhämtning för din mentala hälsa.

På ett traditionellt gym kan ibland inspirationen och träningslusten successivt tryta – det händer inte här. Vi supportar dig från start till mål och finns tillhands för pepp och skräddarsydda lösningar som blåser liv i din träningsglöd. Vi är specialiserade på funktionell träning, som utgår från hur kroppen används i det dagliga livet, och kombinerar träningen med ett sunt och naturligt kosttänk för effektivt resultat.

Det kan vara svårt att ändra en livsstil på egen hand – vi hjälper dig att göra förändringarna till en naturlig, rolig och självklar del av din dag.

Vi ser varje individ och stärker denne i sin kroppskännedom, behov av styrka och balans samt övriga önskemål.

Utöver nyrenoverade fräscha ytor för funktionell träning och trivsamma omklädningsrum har vi plats för dig att “hänga” med en kopp kaffe och inspirerande magasin.

Våra lokaler mitt i Uppsala erbjuder helt enkelt ett skönt livsstilscenter och en ”energistation” att längta till.

Välkommen att bli en del av vår fina gemenskap.

Välkommen till – Powercenter, gym i Uppsala.

 

 

 

 

Medarbetare

Socialt

Ord från våra kunder

“Jag heter Marika och det här är en berättelse om min vikt- och träningsresa. Det här är tänkt att inspirera dig. Det här var jag för ett drygt halvår sedan – kraftigt överviktig (jodå, jag hann gå upp lite till också), orkeslös och trött på mig själv. Vid nyår (såklart), när jag gått upp ytterligare fyra kilo över julen, fick jag nog…” Läs mer!

Marika Rosengren
Carola-gym-uppsala
“Sedan jag har lagt om min kost känner jag inte längre något sug efter sötsaker, chips eller annat att stoppa i munnen. Tidigare hade jag ofta ett sug på att äta något, vad som helst som fanns i kylskåpet. Kunde komma in i “hetsätningsdagar” där jag åt något varje timme på em och kvällen, fanns liksom inget stopp. När jag skulle börja min koständring så…” Läs mer!
Carola Ekman

“Det är många ställen jag har tränat på under årens lopp, på egen hand och ihop med olika
PT´s. Efter fotoperationen denna termin, har min kropp tagit stryk pga. felbelastning, när jag återbörjade försöka gå. Jag bestämde mig för att prova träna ihop med Sofia som är PT på PowerCenter, där jag har tränat i ett par år och fullständigt älskar stället…” Läs mer!

Camelia Hagfeldt