Hantlar - Powercenter personlig tränare och gym i Uppsala

GYM

NYHETER – LÄS MER OM VÅRA NYA MASKINER OCH MAKEOVER här

Styrketräning, kondition eller smidighet – här finns allt du behöver.  Vi fokuserar på funktionell styrka och träning med fria vikter, kettelbells, TRX, romerska ringar och armgång. Eller vad sägs om att putta en tung släde i hög fart 30 meter in i lokalen? Vi har också maskiner som följer din kropps naturliga rörelsemönster. För konditionsträning finns löpband, roddmaskin och crosstrainer. När du vill träna smidighet erbjuder vi bland annat yogamattor, gummiband, balansboll och massagerullar.

interiör_liten - Powercenter personlig tränare och gym i Uppsala vikter_liten - Powercenter personlig tränare och gym i Uppsala

 

Individuell träning

För att uppnå dina drömmars mål är vårt tips att du nyttjar en av våra personliga tränare som lyssnar på vad du vill, och identifierar vad just du behöver, för ett snabbare resultat. Du kan även vara med i grupper för till exempel kostrådgivning eller viktminskning.

Hör av dig till oss på Powercenter gym i Uppsala så berättar vi mer om det ultimata tränings- och kostupplägget som tar dig över mållinjen.

Ring 018-121 121 eller maila till leila@powercenter.se
Eller bli uppringd av oss!

kettlebell - Powercenter personlig tränare och gym i Uppsala öglor - Powercenter personlig tränare och gym i Uppsala

tränining_Powercenter personlig tränare och gym i Uppsala

PowerPlate

Genvägar i träning är sällan bra – PowerPlate är ett undantag. 20 minuter några enstaka pass per vecka är allt som behövs för att få smidiga muskler och ett vältränat utseende. En självklarhet bland gym i övriga världen och en träningsform som används av såväl idrottsstjärnor som artister. Tekniken är ursprungligen utvecklad för sovjetiska kosmonauter och en revolution i träningsvärlden.

Genom att reta kroppens reflexer aktiverar den vibrerande Power Plate-plattan kroppens muskler vilket får 95 procent av dina muskelfibrer att jobba. Vid normal styrketräning ligger den siffran på mindre än hälften.

Det vetenskapliga underlaget för Power Plate är gediget. Därför används tekniken även vid sjukgymnastik och rehabträning. Bland de dokumenterade effekterna finns ökad styrka, vighet och blodcirkulation samt ökad smärtlindring vid spänningstillstånd och förhöjd ämnesomsättning.

PowerPlate tränar alla viktiga muskelgrupper, inklusive bäckenbotten, och andra muskler som är svåra att komma åt med traditionell träning. Träningsformen tajtar till din kropp, minskar celluliter, ger dig tonade, smidiga muskler och minskade mått. Och det bästa av allt – 20 minuter tre gånger per vecka är faktiskt allt som behövs.

Det låter för otroligt för att vara sant men det stämmer. Därför är du välkommen hit till vårat gym i Uppsala för att prova på hur det känns. Därefter kommer du att vara övertygad om dess effektivitet. Läs gärna mer på www.powerplate.com.

för en tid att provträna, Ring 018-121 121 eller maila till leila@powercenter.se

Eller bli uppringd av oss!

Power Plate - Powercenter personlig tränare och gym i Uppsala

Powerplate - Powercenter gym, personlig tränare, Uppsala

Du kan också få personlig träning på PowerPlate med en tränare:

Ett pass är 25 min så du hinner. Kom 2-3 ggr/vecka under ett par veckor och du kommer se och känna enorm skillnad.

 

Ring 018-121 121 eller maila till leila@powercenter.se
Eller bli uppringd av oss!