Kost och hälsa - Powercenter personlig tränare och gym i Uppsala

KOST & HÄLSA

 NATUREN ÄR VIS – NATURLIGTVIS!

Vår fasta övertygelse är att den bästa kosten, som bygger människokroppen, finns i naturen och  fanns med oss i miljontals år. Med naturliga  produkter som kroppen känner igen kommer hälsa, energi och viktminskning om det behövs, med automatik.

Tänk dig om kroppen slipper ta hand om onaturlig föda, “sopor”, varje dag vad mycket det blir över till annat som att bygga upp dig, bekämpa sjukdomar och virus samt ge dig energi till ditt dagliga liv istället för till matsmältning och giftbekämpning. Naturlig föda avlastar kroppen och ger dig ökad förmåga till mental skärpa, koncentration och stresshantering.

Du kommer att få den näring du behöver med mindre mängd mat och sötsug och överätande blir ett minne blott.

Vår kostexpert Leila hjälper dig att ta reda på hur just din kropp fungerar, och vad den mår extra bra av, med basen i rena råvaror, enkla recept och goda smaker. Precis som med tex träning är “rätt” kost individuellt och måste anpassas till var och en.

Känner du igen dig i något av följande;

Krånglande mage

Dålig sömn, snarkningar

Allergier, astma och utslag

Övervikt

Stress

Diabetes/Metabolt syndrom

Högt blodtryck

Hjärt/Kärl sjukdom

Dessa är bara några av de saker du kan förbättra med hjälp av vägledning med naturlig kost.

Oavsett om du är vegetarian, älskar kött, frukt eller hatar grönsaker hittar vi en väg som passar dig. Det är lättare att göra det tillsammans med någon som vet. Någon som har gjort det själv och kan stötta dig hela vägen till din drömhälsa.

Kontakta mig idag –

med naturligtvis kost lyckas du hålla vikten, klarar dig från krånglande mage och undviker kraftiga blodsockersvängningar. Du får dessutom ett minskat sömnbehov och ett stabilare humör.

Forskning visar att det inte bara är vad vi stoppar i oss och hur vi rör på oss som är viktigt. Huvudet måste också vara med. Det skapar motivation och en vilja att förändra. Vi håller föreläsningar och utbildningar, både enskilt och i grupp, och ser gärna att rätt kost kombineras med träning. Kontakta oss på vårt gym i Uppsala redan idag för bra kost och en hållbar livsstilsförändring som gynnar hälsan och livet.

Power Centers kostexpert heter Leila Nyström och du kan läsa mer om henne här Historia Leila

 

Kost för hälsa

Kostkurs

Vi är alla olika och behöver alla finna ut vad och hur vi ska äta för att må bra. Gemensamt för oss alla är dock att våra kroppar mår bäst av att äta så naturligt som möjligt. Med avstamp i evolutionsteorin, och den kost vi är anpassad för att äta, tar vi dig på en resa med målet att du ska hitta vilken mat just du behöver för att må bra. Kursen är uppdelad på sex tillfällen och ger dig grundläggande kunskap om naturlig kost för maximal energi, balans och hälsa.
Pris 995 kr

Jag vill veta mer

 

Lördagsbuffe - Powercenter personlig tränare och gym i Uppsala

Kost för viktminskning

Personlig rådgivning – kost för hälsa och eller viktminskning

Personlig rådgivning inom kost, och viktminskning hjälper dig att hålla vikten eller att tappa de där extrakilona. Alla människor är olika och den bästa planen är den som tas fram för just dig och din livsstil. Det är vi bra på.

Om ditt ätande är ett sätt att hantera olika känslor får du hjälp att förstå vad du egentligen behöver. Målet är att finna en ny livsstil som gör att du mår bra i kropp och själ. Med hjälp av coachens stöd och konkreta verktyg får du hjälp med att förändra din kost, din relation till kroppen och dina matvanor.
Du får tillgång till vårt webbverktyg och en kostdatabas för mer kunskap, och recept samt en livsmedelsdatabas där du kan söka på alla livsmedel och se vad de innehåller. Du kan även registrera ditt eget matintag för att se att du följer den plan vi kommit överens om. Om du vill kan även vi som kostrådgivare gå in i verktyget och se vad du äter och ge förslag på förändringar som genererar resultat. Du får även tillgång till en inköpslista, stegräknare och ett forum där du och andra, i samma situation, kan inspirera varandra.

Jag vill veta mer

Kostkurs i grupp för viktminskning

Förutom att du får grunderna i naturlig kost, enligt kursbeskrivningen ovan, får du veta vad man ska tänka på för att gå ner i vikt. Du får även coaching i grupp och stöd för att genomföra den livsstilsförändring som du behöver för att lyckas hålla din nya vikt. Kursen är uppdelad på 12 tillfällen.

Jag vill veta mer