PT - Powercenter personlig tränare och gym i Uppsala

PT

Vill du gå ner eller upp i vikt, få en mer vältränad kropp och bättra på styrka och kondition? Med en professionell och personlig tränare på PowerCenter i Uppsala får du de allra bästa förutsättningarna för att lyckas oavsett vilka mål du har med din kost, hälsa och träning. Din PT (personliga tränare) gör helt enkelt sitt bästa för att din investering i såväl tid som pengar ska ge resultat.

Välj PT (personlig tränare) Individuell för fullt fokus på bara dig eller PT i grupp om du även vill komma åt inspirerande gruppdynamik.

PT individuell

PT - Powercenter personlig tränare och gym i Uppsala

  • Du tränar med en personlig tränare (PT) och använder fria vikter, roliga träningsredskap och kroppsrörelser som effektivt redskap.
  • Du står i centrum. Träningen läggs upp efter dina behov, mål och tidigare träningserfarenhet.
  • Förbokade träningspass.
  • Lugn och vacker miljö utan trängsel.
  • Du kan komplettera med specialistkompetens inom kost för viktnedgång eller bättre hälsa. Läs mer.
  • Du kan komplettera med coaching i alla frågor som rör ett bättre liv. Läs mer.

Priser Personlig Träning

PT Individuell – En personlig tränare och 1st Adept

Ett pass med en personlig tränare kan ta 30 minuter eller 50 minuter.

Priser från 325 kr/gång – kontakta oss för ett personligt upplägg som passar dig.

Ring 018-121 121 eller maila till leila@powercenter.se
Eller bli uppringd av oss!

PT Yoga Power Center i Uppsala

I en privat yogasal där endast du  och din yogalärare befinner er kan du komma i form med det bästa av yoga. Känner du ett behov av lugn och kanske komma ifrån en stressig tillvaro är detta ett bra sätt att kombinera mindfullness med att bygga styrka och rörlighet i hela kroppen och det med ett program framtaget med dina behov i centrum.

Du tränar med Leila som är yogalärare och personlig tränare med 10 års erfarenhet av träning, kost och livsstilsförändringar. Skicka ett mail med ditt intresse till leila@powercenter.se så träffas vi för ett första förutsättningslöst möte.

Ring 018-121 121 eller maila till leila@powercenter.se
Eller bli uppringd av oss!

 

Jag vill veta mer

 

Personlig träning på PowerPlate

Ett pass är 30 min

Pris från 325 kr/gång – kontakta oss på vårat gym i Uppsala för ett personligt upplägg som passar dig.

Ring 018-121 121 eller maila till leila@powercenter.se
Eller bli uppringd av oss!

PT i grupp

PT i grupp - Powercenter personlig tränare och gym i Uppsala

Har du svårt att komma dig för att träna själv? Provat förr men inte lyckats? Vill du få stöd, råd och inspiration till resultat men utan en helt egen personlig tränare? Då är PT i grupp det rätta för dig.
Personlig träning i grupp innebär att 2-6 personer tränar och bestämmer upplägget för respektive träningstillfälle tillsammans. Du kommer därmed åt gruppdynamiken, men får större fokus på dina individuella målsättningar och framsteg i jämförelse med traditionell gruppträning. Möjligheten att kunna förboka passen långt i förväg är dessutom mycket uppskattad.

  • Inledande screening för att ta reda på din träningsstatus; styrkor, svagheter och rörlighet
  • Personlig träning i grupp två tillfällen/vecka som går att förboka.
  • Yoga

Så här går det till:
Vi börjar med att gå igenom din styrka, kondition och ditt rörelsemönster med hjälp av så kallad screening. Därefter sätter vi samman en grupp om 2-8 deltagare där alla har ungefär samma förutsättningar och mål. Då kan vi och de andra deltagarna ge dig så mycket kraft och motivation som möjligt.
Vi håller till i luftiga, funktionella lokaler där fria vikter blandas med kettlebells, boxningsutrustning och mycket mer för att göra passen roliga och varierade. Dels för att vi ska ha stora ytor att röra oss på, men även för att du ska få möjlighet till en annan slags träning än vad övriga träningsanläggningar erbjuder.
Boka en plats i vår PT i grupp redan idag så träffas vi inom kort för en genomgång av vad som passar just dig.

Jag vill veta mer