Yogalärare Power Center Yoga i Uppsala

 

 

Jen Yogabild porträtt

Jen De Jong

Jennifer is a certified Hatha/Vinyasa teacher from the “5 Elements international school of Yoga and Movement”. She is an inversion addict and a huge fan of arm balances. Yoga for Jennifer means balance, it can be a complete work out that at the same time helps you focus and calms your mind. It is the union of body, mind and soul. Even though Yoga is a very old philosophy for Jennifer it could never be more applicable then in our current fast Age of information. She likes to adapt her classes to the needs and wishes of her students.  She loves to work with people and wants to share the positive experience of Yoga with you. Jennifer practices Yoga and Acroyoga (a mix of partner-yoga and acrobatics). She is a citizen of the world; born German she studied and received her PhD degree in the Netherlands and lives right now in Sweden.

Jen undervisar tisdagar kl 18.30 Yoga 60 min (obs – klassen undervisas på engelska)

 

EmiliaBroman

Emilia Broman

Jag hittade yogan för många år sedan men det tog några år innan jag hittade yogaformerna Vinyasa och Yin som fick mig att dagligen återkomma till mattan. Glädjen och nyfikenheten som yogan gav mig fick mig att vilja fördjupa mina kunskaper och min yogapraktik så jag utbildade mig till RYT-200 h yogalärare.

Yogan har hjälpt mig att hitta en fysisk och psykisk styrka som jag inte funnit via andra träningsformer. Tiden jag har på mattan är min egen – stunden då jag kan släppa allt annat som pågår i mitt liv och fokusera på nuet.

Som yogalärare hoppas jag kunna guida eleverna till sina personliga upplevelser som får dem att vilja återkomma till yogamattan och lära sig mer om sig själva.

Emilia undervisar torsdagar kl. 18.00 Vinyasa Flow 60 min och kl. 19.00 YinYoga 60 min

 

Leila - Powercenter, personlig tränare och gym i Uppsala

Leila Nyström

När jag första gången provade yoga gjorde jag misstaget att jämföra det med styrketräning eller annan träning vilket jag naturligtvis inte tyckte “kändes” lika mycket. När jag sedan provade yin yoga insåg jag att yoga är återhämtning och ett komplement till övrig träning. Och en paus för sinnet i en stressig vardag. Det är som att vårda sig själv och sin själ för en stund. Effekten sitter i flera dagar.

Utbildad Power/Vinyasa, Hatha- och Yin- yogalärare och följande utbildningar;

Globalyoga;  Grundutbildning 100 h, Yoga Personlig träning 40 h, Yin Yoga 50 h

Fördjupning 100 h Anja Bergh samt flertalet workshops

Pågående;

Leila håller nybörjarkurser samt kurs måndagar och onsdagar (läs mer om våra kurser här)

Se fullständigt veckoschema här